top of page
  • Foto van schrijverVeronique Moons

Als ik groot ben dan wil ik ...

Bijgewerkt op: 16 apr. 2021Kijk eens terug op je leven


Als je terugkijkt op je leven kan je dan zeggen dat je de persoon bent geworden die je wou zijn? Of ben je slechts op enkele stappen verwijderd van je doel? Maar misschien ben je helemaal vergeten wie je wou worden?


Maak je geen zorgen. Het overkomt ons allemaal dat we onze droom af en toe uit het oog verliezen. Toen ik nog een kind was, kon je mij vaak horen zeggen: 'Als ik groot ben dan wil ik kok worden.' Voor de mensen die het nog niet weten, die droom ben ik uiteindelijk niet achterna gegaan. Alhoewel mijn liefde voor eten nog niet is afgenomen, heb ik met de jaren wel nieuwe aspecten in het leven ontdekt die ik graag najaag.


Een verloren droom of een nieuwe kans?


Als je het gevoel hebt dat je je droom uit het oog verloren bent, kun je best eens bij jezelf nagaan of die droom nog wel actueel is en of ze misschien een beetje (veel) bijgewerkt moet worden. Het is nooit te laat om aan jezelf te werken zodat je tevreden kunt zijn met wie je bent.


Elke droom die je niet hebt gerealiseerd kan een zaadje zijn voor een nieuwe kans. Plant ze, voedt ze en zie de mogelijkheden die ze je beidt groeien. Eens dat het moment rijp is kan je de vruchten van je droom plukken, en proeven hoe ze in de realiteit smaakt.


Deze week geef ik je graag als opdracht mee om uit te zoeken wie je graag wilt zijn en welke stappen je nog kan ondernemen om daar te geraken.
16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page