top of page

De warmste plek op aarde is?

Bijgewerkt op: 16 apr. 2021


Een mensenhart is de warmste plek op aarde
Waar of bij wie voel je jij warm en veilig?

Ik mis jou!


Dit weekend scheen de zon. We hebben ons massaal verwarmd aan de zonnestralen en de mogelijkheden die ze ons gaf om nog eens uit ons kot te komen. Deze warmte is ook te voelen bij de mensen die ons dierbaar zijn. Hoe herken je jouw dierbaren?


De mensen die ons dierbaar zijn, zijn net die mensen die we het hardst missen, waar we ons voelen openbloeien als we bij hen in de buurt zijn en die mensen waar we naar uitkijken om hen nog eens te zien/horen.Uit het oog, uit het hart?


Het kan goed zijn dat er iemand aan deze beschrijving voldoet, maar dat je deze persoon al lang niet meer gehoord of gezien hebt. Ga jij akkoord met de uitspraak 'uit het oog, uit het hart'? Ik niet! Door de chaos van het leven durven we wel eens mensen uit het oog verliezen.


Als ik mijn sleutels verloren ben, ga ik ze zoeken. Dit kunnen we ook doen met de dierbaren die we uit het oog verloren zijn, namelijk ze opzoeken. Ik garandeer je dat het super fijn zal zijn om hen nog eens te horen. Beloof me dat je het wel veilig houdt 😉 #staysafe


De opdracht die ik je deze week dus graag meegeef is: Neem nog eens contact op met die persoon die je hart kan doen verwarmen.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page